
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego
Przeznaczenie dokumentu:
W sytuacji gdy prowadzisz restaurację, bar, czy też inny obiekt żywienia zbiorowego - jednym z niezbędnych dokumentów jaki musisz posiadać jest Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego.
Informacje techniczne:
Instrukcja zapisana jest jako dokument tekstowy, który można od razu wydrukować. Istnieje możliwość edycji instrukcji za pomocą aplikacji MS Office lub OpenOffice.
Miejsce złożenia dokumentu:
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego powinna być umieszczona w łatwo dostępnym dla pracownika miejscu, a każdy pracownik powinien być zapoznany z instrukcją urządzenia wykorzystywanego na stanowisku pracy. Dodatkowo po zapoznaniu się z instrukcją, każdy pracownik zobowiązany jest własnoręcznym podpisem potwierdzić fakt zapoznania się z nią.
Dokument przeznaczy dla:
firmy
Miejsce zastosowania:
Przedsiębiorstwo
Słowa kluczowe:
sanepid,instrukcja sanitarna,sanitariat,restauracja,przepisy w restauracji,instrukcja zmywania naczyń,pip,państwowa inspekcja pracy,kontrola sanepidu,
Pobierz terazInne dokumeny z kategorii Instrukcje BHP
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi maszyny szyjącej drutemGotowa instrukcja BHP dla Obsługi maszyny szyjącej drutem , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy używana jest maszyna szyjącej drutem - np.... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP w laboratoriumGotowa Instrukcja BHP w laboratorium , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie prowadzone są prace laboratoryjne - związane z próbkami chemicznymi. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Pras do metaluGotowa instrukcja BHP dla Pras do metalu , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie wykorzystywana jest prasa do metalu. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi krajarki jednonożowejGotowa Instrukcja BGP dla Obsługi krajarki jednonożowej , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywana jest krajarka jednonożowa - w... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi piły tarczowej do cięcia drewnaGotowa instrukcja BHP dla Obsługi piły tarczowej do cięcia drewna , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy używana jest piła tarczowa do cięcia... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla pracowników obsługujących ręczne urządzenia do podnoszenia towarówGotowa Instrukcja BHP dla pracowników obsługujących ręczne urządzenia do podnoszenia towarów , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywane... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi tokarki szybkobieżnejGotowa instrukcja BHP dla Obsługi tokarki szybkobieżnej , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy używana jest zszywarka - np. firmy introligatorskie. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP przy pracach betonowych i żelbetonowychGotowa instrukcja BHP przy pracach betonowych i żelbetonowych , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie budowlanym gdzie wykonywane są prace betonowe lub... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja obsługi zamrażarek lad chłodniczych i szaf chłodniczychGotowa instrukcja obsługi zamrażarek, lad chłodniczych i szaf chłodniczych , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie wykorzystywane są zamrażarki/b>,... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi wilkaGotowa instrukcja BHP dla Obsługi wilka , która powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie mięsnym, które używa wilka do rozdrabniania mięsa. |
Zobacz | Pobierz |